Onze burelen zijn gesloten tijdens het jaarlijks bouwverlof van vrijdag 12 juli (om 12u) t.e.m. zondag 4 augustus 2019.
Wij zijn ook gesloten op donderdag 15 augustus en vrijdag 16 augustus 2019.

In deze periodes worden er geen online bestellingen verwerkt. Gelieve daarmee rekening te houden bij de planning van uw orders. Enkel bestellingen geplaatst voor 1 juli worden nog uitgeleverd voor onze verlofperiode.

View mode content

Vrijdragende schuifpoort Pretorian

Vrijdragende schuifpoort Pretorian - LM Hekwerk bvba

De Pretorian schuifpoort is een toonaangevend product in de wereld van omheiningen dankzij de ongeëvenaarde combinatie van gegalvaniseerd staal, vederlicht aluminium en roestvrij staal. De CE gekeurde Pretorian schuifpoort is uniek qua poortconcept en aandrijving en is daarenboven uitgerust met een prachtige, stijlvolle console. Hierin zijn alle bedienings- en automatiseringscomponenten discreet verwerkt.

De Pretorian schuifpoort wordt volledig gemonteerd en afgeregeld in de fabriek, zodat ze bij levering in een mum van tijd operationeel is. De poort wordt dan ook grondig getest voor en na de plaatsing.

De Pretorian schuifpoort wordt hoofdzakelijk geplaatst op plaatsen waar een grotere doorgangsopening vereist is (tot 11 meter). Door de hoge afwerkingsgraad biedt de Pretorian schuifpoort een bijzondere uitstraling en prestige aan de omgeving waarin ze geplaatst wordt.

Download technische ficheDownload technische fiche