WIJ ZIJN VERHUISD NAAR ONS NIEUW PAND IN DE POEIERSTRAAT 29 TE BALEN
Dit is maar op 5 min van onze oude locatie te Lommel. Kom zeker een bezoekje brengen aan onze nieuwe toonzaal en showpark.

Tijdens de eindejaarsperiode zijn onze kantoren gesloten van vrijdag 24 december t/m zondag 9 januari 2022.

menu
011/55 44 99

Gebruikerslogin

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Cookiebeleid

1. Algemeen

1. Deze cookie policy ("Cookie Policy") regelt het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën als onderdeel van uw gebruik van onze Website (de "Website"). Deze verwerking wordt uitgevoerd door LM - Hekwerk als verantwoordelijke voor de verwerking, met zetel te Balendijk 256 , 3920 Lommel ("wij”, “ons"), geregistreerd bij de KBO onder het nummer 0448.794.551, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

2. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een toestel worden opgeslagen en bepaalde informatie bevatten, waaronder soms ook persoonsgegevens. Wanneer u onze Website en/of Diensten gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook andere persoonlijke informatie dan via cookies en soortgelijke technologieën. Als u meer wilt weten, lees dan onze Privacy Policy. Zoals uiteengezet in deze Cookie Policy kunt u uw cookie-voorkeuren te allen tijde wijzigen.

3. Wij behouden ons het recht voor deze Cookie Policy van tijd tot tijd te wijzigen, aan te vullen of te vervangen. Dergelijke wijzigingen, toevoegingen of vervangingen zullen onder uw aandacht worden gebracht via onze Website en waar nodig wordt uw hernieuwde toestemming gevraagd.
 

 

2. Welke cookies & waarom

1. Wanneer u onze Website bezoekt en/of gebruikt, plaatsen wij cookies of gebruiken we soortgelijke technologieën waarmee we persoonsgegevens over u verzamelen en verwerken. Dergelijke cookies en soortgelijke technologieën omvatten:

Voor meer informatie omtrent het verwerken van persoonsgegevens door Google kan je deze pagina raadplegen.

2. U kunt ook voorkomen dat cookies worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door uw instellingen in uw browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van deze instellingen kunt u vinden op de website van de browser die u gebruikt. Houd er rekening mee dat het niet toestaan van cookies bij het bezoeken van de Website ertoe kan leiden dat sommige of alle functies van de Website niet naar behoren werken.

Internet Explorer
https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Microsoft Edge
http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-10/edge-privacy-faq

Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Firefox
https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-websites-storing-cookies-site-data-firefox

Safari
https://support.apple.com/nl-be/guide/safari/sfri11471/mac

 

3. Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, kunt u altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres info@lmhekwerk.be. Blijft u ontevreden over ons antwoord, dan staat het u vrij om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit te Drukpersstraat 35, 1000 Brussel. Ga voor meer informatie naar https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be.