WIJ ZIJN GESLOTEN OP 1 MEI, 9-10-11 EN 20 MEI.
Tijdens deze periode worden er geen bestellingen verwerkt en zijn er geen afhalingen of leveringen mogelijk.

menu
011/55 44 99
014/81 55 77

Gebruikerslogin

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Over ons

LM - De Pril - Uw partner voor afsluitingen, poorten en automatisaties !

De combinatie van een uitgebreid gamma afsluitingsmaterialen, residentiële en industriële poorten in verschillende materialen (gaande van staal, hout, aluminium tot smeedwerk) en ervaring in het plaatsen, maakt van de firma LM Hekwerk terecht een specialist ter zake. Binnen onze firma onderscheiden wij drie samenwerkingspartners: de industrie, de overheid en de particulieren. Alles wat er inzake afspanning op de markt is, kunnen wij bieden. Onze kracht is het leveren van een totaaloplossing op maat van de klant. Wij omspannen het hele proces; van ontwerp tot plaatsing van alle hekwerk en poorten inclusief automatisatie en toegangscontrole.
Wij plaatsen en automatiseren uw poort, omheinen uw tuin en doe-het-zelvers kunnen hier terecht om snel advies in te winnen en onmiddellijk materiaal op te laden.

LM Hekwerk beschikt over een gecertificeerd veiligheids-beheerssysteem, het VCA systeem (“Veiligheids Checklist Aannemers”). Wij streven ernaar om onze activiteiten zodanig uit te voeren dat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers evenals die van derden optimaal gewaarborgd wordt. Als gecertificeerd bedriijf trachten wij de VCA-richtlijnen nauwgezet te volgen. Ons certificaat is een bewijs voor dit engagement.

Naast het professioneel en persoonlijk advies, gesteund op een jarenlange ervaring, bieden wij u nog heel wat specifieke servicemogelijkheden en diensten aan :

  • Gratis (online) berekening voor de zelfplaatser / doe-het-zelver
  • Plaatsen van afsluitingen, poorten en automatisaties
  • Groothandel draadproducten
  • Onderhoudscontracten voor poorten & automatisatie

 

 

                                                                         

Wij begeleiden u bij de aankoop van de doe-het-zelver materialen maar heeft u graag een afspraak bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en zo een gepaste offerte te ontvangen, vul dan vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.