Wij zijn gesloten op vrijdag 1 mei, donderdag 21 mei en op vrijdag 22 mei !

VOORJAARSACTIE

Nu het voorjaar weer begonnen is en iedereen buiten aan de slag gaat, is het ook weer tijd voor een leuke actie!
Vanaf vandaag krijgt u bij elke online bestelling vanaf 450,00 € een GRATIS Magnetische waterpas L. 230mm met V-groef voor ronde palen.

Let op! Slechts één waterpas per bestelling/per klant en is niet inwisselbaar tegen geld.

Leveringen tijdens de coronacrisis (COVID–19)

Beste klant,
Onze gezondheid is ons kostbaarste bezit. De risico’s en de omvang van het Corona-virus zijn ongezien en we zijn dus van mening dat we hierin ons steentje moeten bijdragen.
Binnen ons bedrijf werden de nodige maatregelen getroffen. Om de verspreiding van virus tegen te gaan en de gezondheid van onze medewerkers te beschermen werken wij vanaf heden achter gesloten deuren, onze burelen blijven via E-mail (info@lmhekwerk.be) en telefonisch 011/55 44 99 bereikbaar.

FAQ: Coronavirus (COVID-19
1. Wat zijn de openingsuren en -dagen van de winkel?

Onze winkel is tot nader order gesloten. Heb je toch iets nodig? Onze website www.lmhekwerk.be blijft nog steeds 7d/7 - 24u/24u beschikbaar voor al uw aankopen. 
2. Kan ik mijn bestelling in de winkel afhalen?
Ja, er kan contactloos afgehaald worden, maar enkel voor online/per mail bestelde artikelen. Onze winkel is gesloten. Wij vragen bij afhalingen vooraf te betalen en u wordt door ons verwittigd wanneer uw bestelling klaar staat.
3. Worden mijn online-aankopen op lmhekwerk.be nog steeds bij mij thuis of op mijn werven geleverd?
Ja, momenteel worden alle leveringen verwerkt zoals aangegeven op lmhekwerk.be bij het plaatsen van jouw bestelling. Gelieve ervoor te zorgen dat er voor onze chauffeur zo weinig mogelijk menselijk contact is.
4. Zijn de op de website aangekondigde levertijden nog steeds van toepassing of worden deze aangepast?
Geplande transporten gaan dus voorlopig gewoon door. 
Leveringen zullen worden meegedeeld van zodra we een zicht hebben over de leverbare artikelen.
Mochten er toch veranderingen optreden, stellen wij u daarvan onmiddellijk op de hoogte.
5. Kan ik bij afhaling of tijdens de levering aan huis nog contant/bancontact betalen?
Nee, om het contact te minimaliseren en de klanten en onze chauffeurs te beschermen, hebben we besloten om geen contante betalingen bij levering te aanvaarden. Alle bestellingen kunnen volledig vooraf of na ontvangst factuur betaald worden. Ook bij afhalingen vragen wij vooraf te betalen. Uw wordt dan door ons tijdig verwittigd wanneer uw bestelling klaar staat voor afhaling.

In tussentijd raden we iedereen aan de voorschriften goed op te volgen en zorg te dragen voor elkaar!
Enkel door samen te werken kunnen we deze verspreiding het hoofd bieden.
Hou het veilig en take care vanuit het voltallige LM Hekwerk team.

Over ons

LM HEKWERK bvba - Uw partner voor afsluitingen, poorten en automatisaties !

De combinatie van een uitgebreid gamma afsluitingsmaterialen, residentiële en industriële poorten in verschillende materialen (gaande van staal, hout, aluminium tot smeedwerk) en ervaring in het plaatsen, maakt van de firma LM Hekwerk terecht een specialist ter zake. Binnen onze firma onderscheiden wij drie samenwerkingspartners: de industrie, de overheid en de particulieren. Alles wat er inzake afspanning op de markt is, kunnen wij bieden. Onze kracht is het leveren van een totaaloplossing op maat van de klant. Wij omspannen het hele proces; van ontwerp tot plaatsing van alle hekwerk en poorten inclusief automatisatie en toegangscontrole.
Wij plaatsen en automatiseren uw poort, omheinen uw tuin en doe-het-zelvers kunnen hier terecht om snel advies in te winnen en onmiddellijk materiaal op te laden.

LM Hekwerk beschikt over een gecertificeerd veiligheids-beheerssysteem, het VCA systeem (“Veiligheids Checklist Aannemers”). Wij streven ernaar om onze activiteiten zodanig uit te voeren dat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers evenals die van derden optimaal gewaarborgd wordt. Als gecertificeerd bedriijf trachten wij de VCA-richtlijnen nauwgezet te volgen. Ons certificaat is een bewijs voor dit engagement.


Naast het professioneel en persoonlijk advies, gesteund op een jarenlange ervaring, bieden wij u nog heel wat specifieke servicemogelijkheden en diensten aan :

  • Gratis (online) berekening voor de zelfplaatser / doe-het-zelver
  • Plaatsen van afsluitingen, poorten en automatisaties
  • Groothandel draadproducten
  • Onderhoudscontracten voor poorten & automatisaties
     

                                                                         

Wij begeleiden u bij de aankoop van de doe-het-zelver materialen maar heeft u graag een afspraak bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en zo een gepaste offerte te ontvangen, vul dan vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.