VOORJAARSACTIE

Nu het voorjaar weer begonnen is en iedereen buiten aan de slag gaat, is het ook weer tijd voor een leuke actie!
Vanaf vandaag krijgt u bij elke online bestelling vanaf 450,00 € een GRATIS Magnetische waterpas L. 230mm met V-groef voor ronde palen.

Let op! Slechts één waterpas per bestelling/per klant en is niet inwisselbaar tegen geld.

** Door de corona maatregelingen van de overheid is onze winkel gesloten **
 

Covid – 19

Beste klant,

Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan en de gezondheid van onze medewerkers te beschermen werken wij vanaf heden achter gesloten deuren, onze burelen blijven via E-mail (info@lmhekwerk.be) en telefonisch 011/55 44 99 bereikbaar.

Bestellingen en beperkte leveringen blijven momenteel nog mogelijk, zonder fysiek contact van onze chauffeurs.

Particuliere afhalingen = Blijf a.u.b. thuis om verspreiding te voorkomen ! ONZE WINKEL IS GESLOTEN.
Tuinaannemers = neem telefonisch contact op, wij kijken of we u nog van dienst kunnen zijn op een veilige manier 011/55 44 99.


Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking om het virus zo snel mogelijk te beperken (alleen samen kunnen we dit overwinnen)

Het hele team LM Hekwerk.

Over ons

LM HEKWERK bvba - Uw partner voor afsluitingen, poorten en automatisaties !

De combinatie van een uitgebreid gamma afsluitingsmaterialen, residentiële en industriële poorten in verschillende materialen (gaande van staal, hout, aluminium tot smeedwerk) en ervaring in het plaatsen, maakt van de firma LM Hekwerk terecht een specialist ter zake. Binnen onze firma onderscheiden wij drie samenwerkingspartners: de industrie, de overheid en de particulieren. Alles wat er inzake afspanning op de markt is, kunnen wij bieden. Onze kracht is het leveren van een totaaloplossing op maat van de klant. Wij omspannen het hele proces; van ontwerp tot plaatsing van alle hekwerk en poorten inclusief automatisatie en toegangscontrole.
Wij plaatsen en automatiseren uw poort, omheinen uw tuin en doe-het-zelvers kunnen hier terecht om snel advies in te winnen en onmiddellijk materiaal op te laden.

LM Hekwerk beschikt over een gecertificeerd veiligheids-beheerssysteem, het VCA systeem (“Veiligheids Checklist Aannemers”). Wij streven ernaar om onze activiteiten zodanig uit te voeren dat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers evenals die van derden optimaal gewaarborgd wordt. Als gecertificeerd bedriijf trachten wij de VCA-richtlijnen nauwgezet te volgen. Ons certificaat is een bewijs voor dit engagement.


Naast het professioneel en persoonlijk advies, gesteund op een jarenlange ervaring, bieden wij u nog heel wat specifieke servicemogelijkheden en diensten aan :

  • Gratis (online) berekening voor de zelfplaatser / doe-het-zelver
  • Plaatsen van afsluitingen, poorten en automatisaties
  • Groothandel draadproducten
  • Onderhoudscontracten voor poorten & automatisaties
     

                                                                         

Wij begeleiden u bij de aankoop van de doe-het-zelver materialen maar heeft u graag een afspraak bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en zo een gepaste offerte te ontvangen, vul dan vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.