Onze burelen zijn gesloten tijdens het jaarlijks bouwverlof van vrijdag 12 juli (om 12u) t.e.m. zondag 4 augustus 2019.
Wij zijn ook gesloten op donderdag 15 augustus en vrijdag 16 augustus 2019.

In deze periodes worden er geen online bestellingen verwerkt. Gelieve daarmee rekening te houden bij de planning van uw orders. Enkel bestellingen geplaatst voor 1 juli worden nog uitgeleverd voor onze verlofperiode.

View mode content

Arena

Spijlenhekwerk Arena - LM Hekwerk bvba

Het Arena spijlenhekwerk is opgebouwd uit een stalen kader met verticaal ingelaste, vierkante spijlen. Het hekwerk straalt robuustheid en veiligheid uit. Arena is uiterst resistent tegen vandalisme en is moeilijk te beklimmen. De vierkante spijlen dwarsen de boven- en onderliggers, zijn 45° gedraaid ten opzichte van het kader en zijn bovenaan 45° afgeschuind. De stalen kaders worden aan de palen bevestigd met een speciaal verbindingsstuk dat in het uiteinde van de boven- en onderligger schuift.

Het Arena spijlenhekwerk is volledig warmbad verzinkt en voorzien van een polyester poedercoating. Hierdoor heeft het Arena hekwerk een hoge weerstand tegen corrosie. Bovendien kan de kleur van het hekwerk perfect afgestemd worden op de omgeving. LM Hekwerk biedt namelijk naast een aantal standaard kleuren ook de mogelijkheid om het hekwerk te voorzien van een eigen, speciale RAL kleur.

Download technische fiche