Onze firma zal gesloten zijn wegens jaarlijks verlof van vrijdag 8 juli 2022 tot en met zondag 31 juli 2022.

Indien u nog bestellingen wenst te ontvangen voor onze verlofperiode, vragen wij u deze tijdig door te geven. Enkel bestellingen geplaatst voor 24/6 worden nog uitgeleverd (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Tijdens onze verlofperiode worden er geen bestellingen verwerkt en/of uitgeleverd.


 

 

 

menu
011/55 44 99
014/81 55 77

Gebruikerslogin

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

View mode content

Arena

Spijlenhekwerk Arena - LM Hekwerk bvba

Het Arena spijlenhekwerk is opgebouwd uit een stalen kader met verticaal ingelaste, vierkante spijlen. Het hekwerk straalt robuustheid en veiligheid uit. Arena is uiterst resistent tegen vandalisme en is moeilijk te beklimmen. De vierkante spijlen dwarsen de boven- en onderliggers, zijn 45° gedraaid ten opzichte van het kader en zijn bovenaan 45° afgeschuind. De stalen kaders worden aan de palen bevestigd met een speciaal verbindingsstuk dat in het uiteinde van de boven- en onderligger schuift.

Het Arena spijlenhekwerk is volledig warmbad verzinkt en voorzien van een polyester poedercoating. Hierdoor heeft het Arena hekwerk een hoge weerstand tegen corrosie. Bovendien kan de kleur van het hekwerk perfect afgestemd worden op de omgeving. LM Hekwerk biedt namelijk naast een aantal standaard kleuren ook de mogelijkheid om het hekwerk te voorzien van een eigen, speciale RAL kleur.

Download technische fiche