Onze burelen zijn gesloten tijdens het jaarlijks bouwverlof van vrijdag 12 juli (om 12u) t.e.m. zondag 4 augustus 2019.
Wij zijn ook gesloten op donderdag 15 augustus en vrijdag 16 augustus 2019.

In deze periodes worden er geen online bestellingen verwerkt. Gelieve daarmee rekening te houden bij de planning van uw orders. Enkel bestellingen geplaatst voor 1 juli worden nog uitgeleverd voor onze verlofperiode.

View mode content

Vrijdragende schuifpoort Terminus

Vrijdragende schuifpoort Terminus

Bij het ontwerp van de Terminus schuifpoort werd gestreefd naar het koppelen van een functioneel design aan een optimale beveiliging. Aluminium en staal zijn op harmonieuze wijze gecombineerd zodat een stevige en stijve constructie ontstaat met een beperkt totaalgewicht.

Dankzij het gebruik van onderdelen van eigen ontwerp heeft de Terminus schuifpoort een heel eigen karakter. De aluminium onderbalk en bovenligger vormen samen met de kaders van warmbad verzinkt staal de vleugel van de schuifpoort. De stalen kaders worden tussen de onderbalk en de bovenligger vastgemaakt. Hierdoor krijgt de poortvleugel een nog beter stijfheid.

De Terminus schuifpoort is verkrijgbaar met standaard spijlen, met staalmatvulling of met Traversa vulling. Daarnaast zijn heel wat optionele accessoires mogelijk, die het bedienen en controleren van de poort vergemakkelijken.

Download technische ficheDownload technische fiche